Den glemte skuffe
Butik

SamlingerDer tillægges porto efter DAO og Post nord`s priser. Vi pakker din vare forsvarligt ind, så den kommer sikkert frem med posten til dig. Ved DAO forsendelse skal pakken hentes i en pakke shop.

 

Ønsker du at købe nogle af vores tegneserier. Så kopier/skriv overskriften og sæt det i en mail til os.


Vi skriver hurtigst muligt tilbage med porto og den samlet pris.

Vi har Mobile pay og bankoverførelse.

Oplys venligst

 Navn - Adresse - Mobil nr.

Så vi kan sende varen til dig, når vi har modtaget pengene.

 

 Klik på Vores Email.

email@denglemteskuffe.dk

Tegneserier
Legetøj  -  Spil  -  Plastik figurer  -  Glansbilleder

 


Børnebøger
Bøger


Pynte og Brugsting


   

Tegneserier tegnet af Hermann til salg   

    Lille Nic - Jeremiah - m.m.


 

Bernard Prince nr. 3... Molochs Vrede.


Carlsen if. 1 oplag 1977. 48 sider af Hermann og Greg. Albummet har lidt tus, plet på omslag bagside Klistermærke. Blyant på omslag inderside Ellers har albummet lidt kant og hjørne nus og falmning. Album i pæn stand.


Pris 75,-

 

Bernard prince nr. 6... De Gales Havn.


Carlsen if.  1oplag 1978. Albummet er lidt falmet og har kant samt side slid, buk, og nus Nogle side er løse og nogle har lidt pletter ellers i ok stand.


Pris 40,- 

 

Bernard Prince album nr. 8..Helvedes Sumpen


Interpresse 1 oplag 1981. Albummet har Hjørne klip. Der er buk, nus og kant slid der er lidt pletter og rest af klistermærke Sider har lidt falmning og buk ellers i pæn stand.


Pris 95,- 

 

Bernard Prince album nr. 10..Manhattan


Interpresse 1 oplag 1983. Albummet har buk, nus og kant slid der er lidt pletter og rest af klistermærke Sider har lidt falmning og buk ellers i pæn stand.


Pris 95,- 

 

Bernard Prince album nr. 11.. Flammer over Ørkenen.


Interpresse 1 oplag 1983. Albummet har hjørne klip Der er lidt buk, nus og kant slid Sider har let kant falmning ellers i pæn stand.


Pris 95,- 

 

Bernard Prince Album nr. 12... Molochs Vrede.


Interpresse. 1 oplag 1984. 46 sider af Hermann og Greg. Gl biblioteksbog. med udrevet kortlomme og stempler. Ryg har klips og klisterbånd Sider er let falmet Albummet har overflade og kant slid og nus ellers i pæn stand.


Pris 55,-

 

Tårnene i Maury-Skoven nr. 1... Babette.


Interpresse 1 oplag 1985 Af Hermann. Gl biblioteksbog. Klistermærker på forsiden Den har nus, plet og brugsspor ellers ok album.


Pris 50,- 

 

Tårnene i Maury-Skoven nr. 2... Eloise.


Interpresse 1 oplag 1986 Af Hermann. Gl biblioteksbog. Klistermærker på forsiden Den har nus, plet og brugsspor ellers ok album.


Pris 50,- 

 

Tårnene i Maury-Skoven nr. 3... Germain.


Interpresse 1 oplag 1987 Af Hermann. Gl biblioteksbog. Klistermærke på forsiden bagsiden har knæk og sider hjørne buk. Den har lidt nus og plet ellers ok album.


Pris 55,- 

 

Tårnene i Maury-Skoven nr. 5... Alda. (1)


Interpresse 1 oplag 1989 Af Hermann. Gl biblioteksbog. Klistermærke på forsiden Den har lidt nus og plet ellers ok album.


Pris 60,- 

 

Tårnene I Maury Skoven nr. 5... Alda. (2)


Interpresse 1 oplag 1989. Af Hermann. Albummet har klistermærke på forsiden lille hjørne klip. Der er kun lidt brugsspor lidt hjørne slid og let side falmning ellers i pæn stand.


Pris 85,- 

 

Tårnene i Maury-Skoven nr. 8... Sandjar.


Carlsen Comics 1 oplag 1992 Af Hermann Gl biblioteksbog. Klistermærke på forsiden Den har lidt nus, plet og buk ellers pæn album.


Pris 60,- 

 

Hermann nr. 1.. Lille Nic i Drømmeland.


Interpresse 1 oplag 1988. Biblioteksbog. Den er let nusset ellers i pæn stand.


Pris 45,- 

 

Hermann Nr 2...Sov Godt, lille Nic!


Interpersse, Biblioteksbog , har klistermærke og stempler ellers i god stand.


Pris 40,- 

 

Jeremiah nr. 1.. Rovfuglenes nat.


interpresse af hermann 1oplag 1980. 48 sider i farver. Fantastisk historier og imponerende gode tegninger. Album'et har hjørne klip, klistermærke på forsiden. Forside og side kanter har fold og falmning der er lidt slid, nus og plet ellers et pænt album


Pris 65,-

 

Jeremiah nr. 3 Farmen. (1)


interpresse1 oplag 1982. Biblioteksbog. Den har løs Rygbind, let opslags og side nus, stempler og Bib. Lommer eller i ok stand.


Pris 35,-

 

Hermann's  Jeremiah nr. 3... Farmen.(2)


Interpresse 1 oplag 1982. klistermærke, kant og side nus og bus. løse sider. plet og let falmning. Stadig et godt album.


Pris 55,- 

 

Jeremiah nr. 5... Evigheden Tur-Retur.


Interpresse 1 oplag 1984. 46 sider er Hermann. Albummet har lidt side buk og nus og rest af klistermærke bag på ellers et sjældent album i rigtig pæn stand.


Pris 250,- 

 

Jeremiah nr. 7... Afromerica.


Interpresse 1 oplag 1984. 46 sider er Hermann. Albummet har hjørne klip og navne klistermærke på titel siden Albummet har kun lidt side buk og nus ellers i rigtig pæn stand.


Pris 150,- 

 

Jeremiah nr. 9... Vinterdværge.


Interpresse 1 oplag 1987. 46 sider er Hermann. Albummet har lidt side buk og nus kant nus og ryg slid. Navne klistermærke på titelsiden ellers album i pæn stand.


Pris 75,-


Jeremiah nr. 11... Delta.


Interpresse 1 oplag 1988. 46 sider er Hermann. Albummet har lidt side buk og nus, kant nus og hjørne fold og omslags rids. Navne klistermærke på titelsiden ellers album i pæn stand.


Pris 75,-