Den glemte skuffe
Butik

SamlingerDer tillægges porto efter DAO og Post nord`s priser. Vi pakker din vare forsvarligt ind, så den kommer sikkert frem med posten til dig. Ved DAO forsendelse skal pakken hentes i en pakke shop.

 

Ønsker du at købe nogle af vores spil. Så kopier/skriv det der står efter bestil - Kode + nummer og sæt det i en mail til os.


Vi skriver hurtigst muligt tilbage med porto og den samlet pris.

Vi har Mobile pay og bankoverførelse.

Oplys venligst

 Navn - Adresse - Mobil nr.

Så vi kan sende varen til dig, når vi har modtaget pengene.

 

 Klik på Vores Email.

email@denglemteskuffe.dk
Spil

Legetøj  -  Spil  -  Plastik figurer  -  GlansbillederTegneserier


Børnebøger


BøgerPynte og Brugsting


Diverse spil til salg Side 3


Diverse spil  Side 1  -  Side 2  -  Side 3


 

Super Flot A.P.F.v.Rolland -Berlin. Backgammon spil i luksus kvalitet


Backgammon er 34 cm x 40 plade/kassen er mahogney farvet lakkeret, de maledet og lakeret brikker er i god stand kassen er i træ og i god stand næsten som ny. Pap omslag har slid, og nummer 1113


Pris 145,-      (Bestil spil. 0984)

 

Backgammon


Pladen er lidt bulet, der er spillevejledning (har nus), brikker er ikke lukket op, så de er der alle. Kassen er lidt bulet og nusset.


Pris 35,-      (Bestil spil. 0069) 

 

Skak spil med plade og plastik brikker.


Papita nr. 986. Katon Plade 30x30 cm pæn, brikker i hård blank plastik konge er ca. 4,5 cm høj, Bonde er ca. 2 cm høj Kassen har lidt hjørne riv og nus ellers spil i pæn stand.


Pris 55,-          (Bestil spil. 0459)

 

Original Rummikub..


Det klassiske familiespil det hanler om at komme af med sine tal brikker. Brikker og plader har kun lidt brugsspor. Kassen har lidt overflade slid ellers et spil i pæn stand.


Pris 85,-              (Bestil spil. 0614)

 

Turnament Rummykub.


Flot spil i træ kassen med blødt overlag. Har kun lidt brugspor. Holder, brikker i plastik, alt i pæn stand Kassen har lidt plet og tryk. Et pænt og sjovt tal spil.


Pris 75,-    (Bestil spil. 0634)

 

Regne Lotteri.


K.E. Leg. Danspil nr. 6095. 4 plader 36 brikker. Spillet har lidt brugsspor og nus. Kassen har lidt nus og slid Brugsanvisning er med. Som Billede.


Pris 55,-    (Bestil spil. 0367)

 

Lær at Tælle.. Et godt gamle tal spil


Fra K.E Leg nr. C-320. Serien Belærende børne spil. Alle brikker er med de har lidt nus og plet ellers pæne. Kassen har lidt slid. Et pænt spil.


Pris 45,-  (Bestil spil. 0389)

 

Peter plys tal spil fra Disney

 

Lær at regne med Disney spilet fra Tactic..Kassen har lidt kant nus og buk og er revet i siden ellers et flot spil. Der kan mangle nogle kort. Men der er mange regnestykker lige til at gå i gang med..


Pris  45,-     (Bestil spil. 0210) 

 

Ord Rebus


Danspil KE leg. Raflebærger, terninger med alfabet og timeglas. Spilleregler kassens bund. Alle dele er der. Har  lidt brugsspor. Kassen har lidt hjørne slid og lidt bulet er ellers i pæn stand.


Pris 65,-            (Bestil spil. 0666)  

 

Quick-Quiz.


Litas Spil. nr. 9383. Husk og skriv Navne ord. 4 Emnekort, kasse og spille box. mangler sand ur, Har kun lidt nus og hjørneslid på kassen ellers i i pæn stand.


Pris 30,-  (Bestil spil. 0278)


" BANKO !


Joker Brio nr. 38091/624 Brikker og 12 stk. plader er i pæn og fin stand nummer ark er lidt bukket ellers et fin bingo banko spil.


Pris 55,-  (Bestil spil. 0348) 


Babapapa hvem gør hvad?


10 plader med 2 brikker. Har brugsspor, brikker har kant slid og lidt buk er ellers i pæn stand.


Pris 25,-     (Bestil spil. 0761) 

 

Drechsler spil nr. 243... ORD Lotteri


Gammel spil fra Drechsler. Kassen har mange skader og der er tegnet på den Brugsanvisning er Flamet men er med ! 6 plader der er tegnet med blyant og farve. 48 brikker med fine tegnet motiver alle i pæn stand. Sjælden spil til samler trods lidt slid og tegnet stand.


Pris 100,-   (Bestil spil. 0368)

 

Bjørn Wiinblads.. Det Røde billedlotteri


Har lidt brugsspor. Plader og brikker er der alle, der er tegnet lidt bagpå en brik. Kassen har fler brugsspor, kant slid, riv, rep med tape er ellers i pæn stand.


Pris 180,-              (Bestil spil. 0628)  


Ældre Billede lotteri


Joker nr. 38091/204. 6 spille plader med 12 billeder på hver. Brikker og plader har lidt ælde som Falmning, pletter og nus. Æsker har kant og hjørne buk og slid ellers i pæn stand.


Pris 125,-    (Bestil spil. 0882) 

 

Gammel Billedlotteri.. Abe katte Streger


Med Motiver af de engang så kendte Abe tegninger af Lawson Wood. ca. 1950. Masser af sjove og fine tegninger. Lavet af LLI nr. 1655 Plader måler ca. 22 x 19,5 cm Kort og plader er i pæn stand. En plade har buk og der mangler 3 kort fra 3 plader. Kasse har kant riv og overflade slid. Ellers i  pæn stand.


Pris 80,-      (Bestil spil. 0423)

 

Billedlotteri


Palet spil (ADolph Holst nr.605). 6 plader med 9 felter på hver. Alle dele er der. Har brugsspor, brikker har nogle af den buk, plader lidt buk og nus. Kasse har slidhjørne riv - rep med klisterbånd er ellers i pæn stand.


Pris 90,-     (Bestil spil. 1149) 

 

Billedlotteri 2


Sesam 94105. Med dyr. spillerregler i kassen. Lille kasse. Alle brikker er der. 5 plader. Har brugsspor, nogle af brikkerne har lidt nuspletter, kassen har lidt hjørne slid er ellers i pæn stand.


Pris 50,-              (Bestil spil. 0660)

 

Spøgelses Borgen.. et Huske spil

 

Et slags Billede lotteri med fin spille plade og brikker med spøgelser. Kassen er godt slidt med riv, klister, tus og kant slid. Et par brikker har lidt nus. Spillet er i Pæn stand.


Pris 45,-     (Bestil spil. 0178)

 

Pippi Memento


alga svensk. Alle brikker er der. Har brugsspor, nogle af kortene har buk, et har afriv. Kasse har rep hjørne fra riv og kant slid er ellers i pæn stand.


Pris 45,-     (Bestil spil. 0861) 

 

Bamse Memo


Karnan 631001. Spillevejledning. 54 kort 27 par. Har lidt brugsspor, kasse har slid hjørner er ellers i pæn stand.


Pris 45,-    (Bestil spil. 0886) 

 

Lille Memento spil fra Alga.


Som Memory Huske spil. Fine motiver. Kassen er slidt og nusset. Brikkerne er i god stand og har kun lidt nus.


Pris 35,-     (Bestil spil. 0108) 

 

Bamse og Kylling Tællehuskespil


Tactic  DR. Alle dele er der. Spillevedledning i kassen. Har lidt brugsspor, enkelte brikker har lidt kant slid er ellers i pæn stand.


Pris 55,-      (Bestil spil. 0690)

 

Unicef Huskespil.


Made in China 4P3306. Har lidt brugsspor. Æsken har slid og lidt buk er ellers i pæn stand.


Pris 65,-     (Bestil spil. 0508)

 

Pondus Huskespil.


Lavet for Den Danske Bank. Alle brikker er med incl. Brugsanvisning i låg. Kasse har lidt buk og lidt nus. Ellers pæn stand.


Pris 45,-  (Bestil spil. 0402)

 

Fantastisk flot Disney Huskespil med Fairies hemmelige verden.


Litas Egmont. nr. 6354. Flot kasse fyldt med fine billede kort med søde romantiske motiver. Kassen har et tryk og nogle få kort har buk, de er delvis skildt af og er ikke brugt. et kotr har et hjørne floss ellers er rigtig pænt spil for den små menneske fairies.


Pris 75,-       (Bestil spil. 0420)

 

Gammelt Banco spil.


Fra BB.. Sjovt og gammelt Banco spil med 7 røde og 7 blå spille plader.  De har lidt nus ellers i rigtig pæn stand. Kasse Måler ca. 25,5 x 22 cm og i slidt og revet tilstand. Spille pladen med dreje pil måler ca. 20x20 cm i tykt pap Pladen har en ridse ved Start lidt kant slid ellers i pæn stand. Spillet mangler spilleanvisning og nok nogle brikker men der er en del små røde, blå og grønne brikker


Pris 85,-    (Bestil spil. 0755)

 

Pixeline på Pletten. Hjælp Pixeline med at tælle.

 

Indeholder også et lille memospil. Spil fra Tactic. Fra 4 år. Et sødt og sjov lille spil. Pladen brikker og drejeskive har få nus pletter og er i god og pæn stand Kassen har lidt nus og hjørne slid. Rigtig pæn stand.

 

Pris 65,-    (Bestil spil. 0220)

 

Pakke æslet… Årets børnespil 2002

 

Tactic det er i pæn stand med opsats og træ brikker og mangler kun 4 små brikker (frugt) og et kort ellers i pæn og god stand.

 

Pris 75,-    (Bestil spil. 0194)

 

Bravo


Jumbo 321. Har brugsspor. Kort (er der alle) nogle har buk/fold. Plast til spil i kassen har riv/slid. Kassen kar kant slid, lidt nus pletter er ellers i pæn stand.


Pris 55,-            (Bestil spil. 0582)

 

Hvem arbejder hvor?


Dan-spil fra 3 år. Har lidt brugsspor, kasse lidt kant/hjørne slid er ellers i pæn stand.


Pris 35,-          (Bestil spil. 0581) 

 

Hvem spiser hvad


Dan-spil fra 3 år. Har lidt brugsspor, kasse lidt kant/hjørne slid, lidt nus er ellers i pæn stand.


Pris 35,-          (Bestil spil. 0580) 

 

Kender Du Dyrene ?


Dan-spil jov og lærende spil. 10 små puslespil med dyr og tekst. Kassen har hjørne riv og slid et par kort har en plet ellers et fint spil.


Pris 35,-    (Bestil spil. 0452) 

 

Mind Trap

 

Spears game 52081. Spillet der udfordrer din måde at tænke på. Spørgsmåls spil. 2 spiller eller hold.Spilleregler i kasse alle dele er der. har kun lidt brugsspor, kasse lidt kant slid er ellers i pæn stand.

 

Pris 80,-  (Bestil spil. 1036)   

 

Paddington spil...  Blub Blub.

 

Schmidt international. nr. 53029 1999. Spillet har lidt buk og tryk. Det hele er med, sjælden spil i pæn stand.


Pris 50,- (Bestil spil. 0355)