Den glemte skuffe
Butik

SamlingerDer tillægges porto efter DAO og Post nord`s priser. Vi pakker din vare forsvarligt ind, så den kommer sikkert frem med posten til dig. Ved DAO forsendelse skal pakken hentes i en pakke shop.

 

Ønsker du at købe nogle af vores spil. Så kopier/skriv det der står efter bestil - Kode + nummer og sæt det i en mail til os.


Vi skriver hurtigst muligt tilbage med porto og den samlet pris.

Vi har Mobile pay og bankoverførelse.

Oplys venligst

 Navn - Adresse - Mobil nr.

Så vi kan sende varen til dig, når vi har modtaget pengene.

 

 Klik på Vores Email.

email@denglemteskuffe.dk
Spil

Legetøj  -  Spil  -  Plastik figurer  -  GlansbillederTegneserier


Børnebøger


BøgerPynte og Brugsting


Diverse spil til salg Side 1


Diverse spil  Side 1  -  Side 2  -  Side 3


 

Bjørn Wiinblads.. Det Blaa billedlotteri


Har lidt brugsspor. Plader og brikker er der alle, brikker lidt slid. Kassen har brugsspor, kant slid, riv, rep med tape er ellers i pæn stand.


Pris 180,-     (Bestil spil. 1084)

 

Lego Spil... Creationary.. Byg modeller efter opgave kort.


Lego nr. 3844..Flot spil fra Lego. Masser af klodser og opg.kort Forsøgt at tælle op og det hele skulle være der, leveres farve sorteret. Kort og klodser i fin stand. Kasse har lidt hjørne buk ellers i pæn og fin stand.


Pris 250,-   (Bestil spil. 0488) 

 

Leksis


Litterær leg med ord på alle sprog. Leksis by Pia Gruppen. Brugsvejledning i kassen. alle dele er der. Få brugsspor, Kasse har lidt omslags mærker er ellers i pæn stand.


Pris 90,-     (Bestil spil. 0779)

 

Villa Paletti


Zoch Zum Spilen.  2- 4 deltager, fra 8 år. Spilleregler i kassen. Træ brikker/søjler. Alle dele er der. Har lidt brugsspor. Kasse har lidt hjørne slid er ellers i pæn stand.


Pris 75,-    (Bestil spil. 0781) 

 

Turtlez catapult - Pizza game


Kids players 2-4 deltager. spillevejledning. Alle dele er der (1 figur har en erstatnings holder til figur). Har lidt brugssor, kasse har lidt kant slid er ellers i pæn stand.


Pris 75,-     (Bestil spil. 1124) 


Brio Træ Kugle spil.


Ældre Brio spil af træ, med metal kugle. Spillet har lidt brugsspor nus og lidt bund plet ellers i pæn og fin stand.


Pris 105,-   (Bestil spil. 0639) 

 

Gammel Kegle og Kugle Spil fra Palet.


Adolph Holst AAlborg nr. 4252. Spillet af pap har brikker men mangler kuglerne. Spillet har brugsspor Der er lidt buk og plet Kasse låg har revet hjørner og buk smat plet og nus Et ældre spil men ikke se så tit.


Pris 80,-     (Bestil spil. 0738)

 

Da Vinci Koden - Spillet


2-4 deltager. fra 7 år. 26 plastklodser med tal. Spilleregler i kassen. Har lidt brugsspor, kasse lidt hjørne slid er ellers i pæn stand.


Pris 45,-    (Bestil spil. 0711) 

 

Sudoku


Dan spil. Har ikke været pakket ud. Plast om spil har lidt brugsspor pletter og nus, er ellers som nyt.


Pris 95,-             (Bestil spil. 0589) 

 

Sudoku ... Puzzle med de skjulte numre


K.E. Mathiasen 2005. Flot spil med spilleplade.

Der er mange spilleplade sider Plastik nummer brikker Dansk brugsanvisning Spille pladeside holder i plastik måler ca. 23x23 cm Brikker i gul plastik med sorte tal måler ca. 1x1 cm Kun lidt brugsspor Kassen har lidt hjørne slid. Pæn Stand.


Pris 95,-    (Bestil spil. 0883) 

 

Trimula

 

DBGM. Store glaskugler der skal lægges i flere højder. Alle dele er der. Norsk/svensk spilleregler. Kassen har lidt slid/nus er ellers i pæn stand.

 

Pris 110,-   (Bestil spil. 1245)   

 

Unicep - Pallo


Nr. 9761 (G9761Z). Forskellige forme til at lave farvestrålende figurer med. Alle delene er der. Har lidt brugsspor er ellers i pæn stand.


Pris 80,-       (Bestil spil. 0519) 

 

Kugle pyramide i natur træ. Ubrugt.


Se om du kan stable den igen... Den er ca. 12 cm høj, i ubrudt emballage og i pæn stand. Som billede.


Pris 30,-           (Bestil spil. 0339)

 

Original Mini Stratego..


Mini format spilleplade måler va. 22x23 cm brikker af plastikplader på sortfod. Brugsanvisning er med. Kasse har lidt hjørne slid ellers er spillet i pæn stand. 


Pris 65,-             (Bestil spil. 0617) 

 

Hønemor


KE leg 6030. Alle dele er der. Har lidt brugsspor. Kasse har lidt hjørne slid og nus pletter er ellers i pæn stand.


Pris 75,-     (Bestil spil. 0845)

 

kina skak - China spillet

 

Drechsler spil 222. Pladen er ca. 40 cm x 40 cm. Har alle plast kugler. Har en del brugsspor, pladen har tryk buler, kassen har slid, Mangler et stykke kant/hjørne, hjørne/kant riv - rep med klisterbånd er ellers i ok stand.


Pris 210,-              (Bestil spil. 1095) 

 

Tekno kina skak i flotte farver og smukke dekorationer.

 

Pladen er ca. 40 cm x 40 cm kassen er revet i kanterne og har noget slid, pladen er trykket den har buk og nus, Spillet har farvedet plastik kugler, blå og hvid mangler 1 kugle men der er ekstra kugler med forskællig størelse  i alt et flot spil fraden danske fabrig som jo er mest kendt for sine mange model biler     


Pris 270,-   (Bestil spil. 0036) 

 

Kina skak og 3 andre kuglespil


Med søde små glaskugler (20 kugler i 4 farver). Pladen har lidt brugsspor, lidt overflade slid. Kassen har lidt kant slid er ellers i pæn stand.


Pris 100,-    (Bestil spil. 1147)   

 

Kina skak


Med Glaskugler (10 kugler i 6 farver). Pladen har  brugsspor - lidt overflade slid. Kassen har kant slid er ellers i pæn stand.


Pris 85,-    (Bestil spil. 1150)   

 

Kina skak


Med Glaskugler (10 kugler i 6 farver). Pladen har lidt brugsspor, lidt overflade slid. Kassen har lidt slid, hjørne riv - rep med tape er ellers i pæn stand.


Pris 95,-    (Bestil spil. 1145)   

 

Kina skak


Med Glaskugler (10 kugler i 6 farver). Pladen har lidt brugsspor, lidt overflade slid. Kassen har kant slid og klister bånds rep. rest af klisterbånd/afriv er ellers i pæn stand.


Pris 95,-    (Bestil spil. 0963)   

 

Halma


Spillepladen måler ca. 27,5x27,5 cm Spille brikker i træ er der vist alle sammen der er en gl spille anvisning seddel med Kassen har slid og maler pletter men samlet et gammel spil i fin stand.


Pris 65,-  (Bestil spil. 0437) 

 

Master Mind

 

Vic-Toy 1972. Grå/brun spilleplade, med spille brikker/pinde. Spilleregler. Kassen har slid/nus, rep med klisterbånd kant/side og bule, lille hul og afriv i top er ellers i pæn stand.

 

Pris 75,-   (Bestil spil. 1062)   

 

Mastermind En kamp mellem 2 spilleres skarpsindighed og logik


Parker 14150/1193 1994. Plade måler ca. 30x15 cm det ser ud til alle brikker er med. Kassen har lidt kant og overflade slid. Fin udgave i pæn stand.


Pris 75,-  (Bestil spil. 0436)

 

Mastermind... Words Worth..


Et anderledes hjerne spil fra mestrene der skabte Mastermind, kasse har lidt buk og riv, spil er i pæn stand med brugs spor skykkeskærm har været forsøgt limet fastellers kun lidt nus, buk og tryk. Vi ved ikke om alt er der men der se sådan ud.


Pris 85,-      (Bestil spil. 0056)

 

Mind Mover-1


Ltd 1974. Spil for 2 personer ala´ mastermind med billede brikker, dk. spillevejledning i kasse. Alle dele er der, har lidt brugsspor, kasse lidt kant slid er ellers i pæn stand.


Pris 80,-   (Bestil spil. 0857) 

 

Mind Mover 3...  Bogstav mastermind.


Fint spil med alla dele plastik plade og store bogstaver Kassen har slid elles et fint spil Gæt et ord. Pæn stand.


Pris 80,- (Bestil spil. 0356)

 

Mastermind... Zone X..


Et anderledes hjerne spil fra mestrene der skabte Mastermind, kasse og spil er i pæn stand med brugs spor, Kant slid og nus, buk og tryk, viskelæder mangler. Vi ved ikke om alt er der men der se sådan ud.


Pris 85,-      (Bestil spil. 0055)

 

Bord Dart

 

Lille dart skive m.m. til at stå på bordet. Skive dia. 15 cm.sidder på et stykke træ, med små pile til. Aquafresh. Har få brugsspor, kassen lidt kant slid er ellers i pæn stand.

 

Pris 90,-   (Bestil spil. 1063)   

 

Gammel MB spil... Operation skill game. fra 1965

 

På Engelsk af Milton Bradley nr. 4545. Kassen har skade fra batteri og riv i låg spillet er i pæn stand der er penge sedler og operations kort med i ok stand. der mangler kunog 2 små plastik dele (hest og nøgle) ellers et pænt gammelt spil.


Pris 125,-  (Bestil spil. 0358)

 

Det tossede klovnespil

 

dan-spil. spilleregler i æsken. Har lidt brugsspor, kort lidt buk, æsken har lidt slid/nus er ellers i pæn stand.

 

Pris 35,-   (Bestil spil. 1080)   

 

Unicef - Hånd i Hånd


Unicef 8770. Der er ingen bruganvisning. Æsken har lidt kant slid og nus er ellers i pæn stand.


Pris 75,-     (Bestil spil. 0512) 

 

Hofnar


4-8 personer. Fra ca. 14 år. Ordleg og narrestreger. K.E. leg Dan spil. Mangler et halvt narrekort(der skal være 16-der er 15). mangler en kortholder. nedtællingsur skal have nye batterier. Har lidt brugsspor er ellers i pæn stand.


Pris 70,-        (Bestil spil. 0524)

 

Packesel


Schmidt spiele 3061. Har brugsspor, mangler spille vejledning, Æsel i træ, tegnet med blyant på æslet, kasse har lidt kant og hjørne slid, lidt nus er ellers i pæn stand.


Pris 65,-   (Bestil spil. 0856) 

 

Jumbolino


Jumbo 118. Har brugsspor, Brikker har lidt buk og kant slid, kasse har hjørne og kant slid, afriv på top, hjørner har riv rep med tape, 1 kant riv, tegnet på bagsiden af kassen er ellers i pæn stand.


Pris 55,-      (Bestil spil. 1178)